Haberler

13 Kasım 2013 Çarşamba

Goodyear Satışları, Avrupa’da 7 Milyon Adede Ulaştı.

Goodyear’ın UltraGrip 8 kış lastiği, 2011’de gerçekleşen lansmanından günümüze kadar Avrupa’da 7 milyon satış adedine ulaştı. Yaklaşık 1 milyon 750 bin aracın,
yılın en soğuk aylarında UltraGrip 8 kış lastiği kullandığını gösteren bu veriyle Goodyear, Avrupa kış  lastikleri pazarında lider konumda bulunuyor.

Goodyear’ın, kış boyunca yaşanan zorlu mevsim koşullarında dahi güvenle ve keyifle sürüş fırsatı sunmak için özel olarak tasarladığı UltraGrip 8 lastiği bir satış rekoruna imza attı. Goodyear’ın UltraGrip 8 kış lastiği, 2011’deki lansmanından günümüze kadar Avrupa’da 7 milyon satış adedine ulaştı. Yaklaşık 1 milyon 750 bin aracın, yılın en soğuk aylarında UltraGrip 8 kış lastiği kullandığını gösteren bu veriyle Goodyear, Avrupa kış  lastikleri pazarında lider konumda bulunuyor.

İlk defa 1971 yılında piyasaya sürülen ve geliştirilerek 8. jenerasyonuna ulaşan UltraGrip kış lastikler, bugüne kadar 60 milyon adet üretildi. Bu yüksek satış rakamının yüzde 12’si, sadece UltraGrip 8 ürün modelinden oluşuyor. 

Goodyear EMEA Marka Direktörü Hugues Despres, “UltraGrip 8’in başarısı, Goodyear’ın 30 yıl önce geliştirmeye başladığı kış lastikleri mirasına dayanmaktadır. Bugün UltraGrip 8 Avrupa’daki lider kış lastiklerimizden biridir. Bugün itibariyle üretilmiş ve takılmış olan 7 milyon lastikle
UltraGrip 8, şüphesiz müşterilerimizin zorlu kış koşullarında güvenle ve keyifle sürüş yapabilmeleri için özellikle tercih ettiği bir lastiktir. UltraGrip 8 kış lastiğimizle yeni rekorlara imza atmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Kış lastiği kullanma zorunluluğu ile ilgili mevcut yasanın genişletilerek tüm araç grupları için geçerli olmasının trafik güvenliği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Goodyear Türkiye Tüketici Lastikleri Direktörü Ersin Özkan, “Avrupa’dan gelen bu veri, hem Goodyear’ın kış lastiği pazarındaki gücünü hem de kış lastiği kullanımının her geçen gün daha da önem kazandığı ortaya koymuştur. Goodyear olarak sadece kar yağışı olduğunda değil, hava sıcaklığının +7 derecenin altında düştüğü bölgelerde yol güvenliği için kış lastikleri kullanılmasını önemle tavsiye ediyoruz” dedi.

Goodyear kış lastiğiyle aracınız, hediye yeleğinizle siz, kışın keyfini sürmeye hazırsınız!
Goodyear, yenilikçi ve üstün teknolojiye sahip güvenli lastikleri tüketicilere avantajlı kampanyalarla buluşturmaya devam ediyor. Kış boyunca yaşanacak zorlu mevsim koşulları ile başa çıkmak için özel olarak tasarlanan kış lastikleri, kış mevsiminin yaklaşmaya başladığı bu günlerde tüketicilere yeni fırsatlar sunuyor.


Goodyear’ın kış kampanyası 1 Kasım – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya dahilinde Goodyear bayilerinden 4 adet Goodyear kış lastiği alanlar yelek sahibi olacak. Ayrıca 1 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında Maximum Kart’a özel peşin fiyatına 12 taksit ve 2 ay taksit erteleme fırsatı ile kış lastiklerini şimdi alan tüketiciler, ödemeye 2014’te başlayacaklar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder