Haberler

11 Kasım 2013 Pazartesi

Ziebart’ tan Beklenen Yıl Sonu Kampanyası

Altın Bakım” hizmet paketiyle aracınızı kapsamlı kışa hazırlayan Ziebart, aynı zamanda otomobilinizin iç bakımını da yaparak sizi zararlı bakterilerden kurtarırken, bu hizmeti 2 Aralık – 28 Aralık tarihleri arasında çok özel bir indirimle sunuyor. Ayrıca bu süre boyunca, Ziebart Ses Yalıtım Sistemi satın alanlar,  Pas Önleme Sistemi’ne de bedava sahip oluyor!

“Oto Koruma ve Geliştirme” alanında dünyanın lider markalarından Ziebart, otomobilinin bakımına, görünümüne ve uzun ömürlü olmasına önem verenlere 2 Aralık – 28 Aralık tarihleri boyunca aynı anda iki ayrı kampanya fırsatı sunuyor. Kullanılmakta olan otomobiller için düzenlenmiş “Altın Bakım” kampanyası ile otomobilinizin boyası ilk günkü ışıltılı haline getirilerek koruma altına alınıyor, sonrasında da içerisinin detaylı temizlik işlemi ile hijyenik olması sağlanıyor ve bu temiz hali ile iç mekânlara da koruma işlemi uygulanıyor. “Altın Bakım” isimli bu özel hizmet paketini, Altın Fırsat Kampanyası kapsamında 538.-TL. lik fiyat avantajı ile sunan Ziebart, ayrıca aynı dönemde “Ziebart Ses Yalıtım Sistemi” hizmetini satın alanlara da “Ziebart Pas Koruma Sistemi” ni Showroom Fırsatı olarak HEDİYE ediyor.

1-   Kampanya; “Altın Bakım” da Altın Fırsat

Tek tek alındığında KDV dahil fiyatı 1.137.- TL. olan, ancak Ziebart’ ın özel paket fiyatıyla sunduğu Altın Bakım Hizmet Paketi, 2 Aralık – 28 Aralık tarihleri arasında KDV dahil sadece 599.- TL.’ye arabanızı adeta yepyeni yapıyor. Özellikle kullanılmakta olan otomobiller için hazırlanan Altın Bakım Paketinde;

-            Ziebart Boya Parlatma ve Ultra Koruma Sistemi aracın dışını ilk günkü parlaklığına getiriyor ve bu şekilde kalması için koruma altına alıyor.
-            Ziebart Antibakteriyel Detaylı İç Temizlik Sistemi ise aracın içini en ince ayrıntısına kadar temizleyip bakterilerin yüzde 99’ unu öldürerek dezenfekte ediyor; hijyenik ve sağlıklı bir otomobile kavuşmanızı sağlıyor. Sonrasında Ziebart Ozonlama Sistemi ile araç içi ozonlanarak dezenfeksiyon işlemi perçinleniyor ve varsa kötü kokular da bu esnada yok ediliyor.
-            En son aşamada ise arabanız Ziebart Döşeme Halı ve Vinil Koruma Sistemi ile bundan sonra oluşabilecek su ve yağ bazlı lekelere karşı iç mekânlar koruma altına alınıyor.



2-   Showroom Fırsatı; “Ses Yalıtım Sistemi” Satın Alana “Pas Önleme Sistemi” Hediye…

Araç kullanırken, sürüş keyfini bozan dışarıdan gelen yol ve tekerlek gürültülerini engelleyerek, sizi yormayacak sessiz bir yolculuk sağlayan Ziebart Ses Yalıtım Sistemi, şimdi Ziebart Pas Önleme Sistemi Hediyeli!

2 Aralık – 28 Aralık tarihleri arasında Ziebart istasyonlarına gelen herkes bu çok özel Show-room Fırsatı’ ndan da yararlanabiliyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder