Haberler

18 Kasım 2013 Pazartesi

Fiat Ticari Kasım Ayında'da Kazandırıyor

Fiat Ticari Araçlar, COMVEX 2013 Fuarı şerefine,
5.000 TL’ye varan indirimlerle yeni sahiplerini bekliyor!

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat, “Hayatı ve İşleri Kolaylaştıran” Ticari Araç modelleriyle, bu yıl 4.’sü düzenlen COMVEX Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda yerini alırken, fuar şerefine müşterileri için çok cazip bir kampanyaya daha imza atıyor. Fiat Ticari Araçlar, Koç Fiat Kredi’nin desteğiyle gerçekleştirdiği, dosya masrafsız 20.000 TL’ye 20 ay % 0 faizli kredi fırsatına ek olarak, Kasım ayı sonuna kadar 5.000 TL’ye varan indirimlerle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Fiat’ın muhteşem indirim fırsatıyla dikkat çeken Kasım ayı kampanyasında, yeni bir ticari araca daha uzun vadede düşük faizli kredi imkânıyla sahip olmak isteyenler için de, 30.000 TL’ye 60 ay vadeli % 0,72 faizli kredi seçeneği sunulurken dosya masrafı alınmıyor.

Tofaş çatısı altındaki Fiat, bu yıl 4.’sü düzenlenen COMVEX Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda, sınıfının en çok tercih edilen ticari modellerinden oluşan geniş ürün portföyüyle yerini alarak, fuarın yıldızı olmaya hazırlanırken, fuar vesilesiyle hazırladığı cazip indirim kampanyasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Koç Fiat Kredi’nin desteğiyle düzenlenen kampanya kapsamında, Fiat’ın Fiorino, Yeni Doblo, Pratico veya Ducato modellerinden birine sahip olmak isteyenler için, Kasım ayı boyunca dosya masrafsız 20.000 TL’ye 20 ay vadeli % 0 faizli kredi fırsatı sunulurken, müşteriler anahtar teslim fiyatı üzerinden 5.000 TL’ye varan indirim avantajına da sahip oluyor. Fiat’ın cazip indirim fırsatıyla fark yaratan Kasım ayı kampanyasında, yeni ticari aracını daha uzun vadeli düşük faizli krediyle satın almayı tercih eden müşteriler için ise 30.000 TL’ye 60 ay vadeli % 0,72 faizli uygun bir kredi seçeneği sunulurken, bu özel kredi uygulamasında da dosya masrafı alınmıyor.


Fiat Ticari Araç müşterileri, Kasım ayı sonuna kadar devam edecek avantajlı kampanya imkânlarıyla birlikte; COMVEX 2013’te sergilenen Pratico modeline 1.000 TL, Fiorino Cargo ve Yeni Doblo Cargo modellerine 1.500 TL, Fiorino Combi ve Yeni Doblo Combi’ye 2.000 TL, Ducato’ya ise 5.000 TL indirimle sahip olabiliyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder