Haberler

27 Ekim 2013 Pazar

ROLLS-ROYCE Türkiye Resmi Satış Noktasını Açıkladı

Goodwood, 23 Ekim 2013

-           Royal Motors; Rolls-Royce Motor Cars’ın Türkiye’deki resmi satış noktası oldu.
-           Türkiye’deki özel showroom 2014 yılı başında açılacak

Rolls-Royce Motor Cars Türkiye’de açılacak olan resmi satış noktasını anons etti. Yeni satış noktası resmi olarak Rolls-Royce Motor Cars Istanbul olarak adlandırılacak.

James Crichton, Rolls-Royce Motor Cars Avrupa Bölge Direktörü; “Royal Motors’un global ağımıza katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz.  Her detayda mükemmeliği yakalamak üzerine kurulu stratejimize paralel olarak  Türkiye’de en mükemmel işbirliğini gerçekleştirdiğimize inanıyoruz.  Royal Motors’un otomotiv dünyasının lüks segmentinde sahip olduğu engin tecrübeleri ve Boğaz’ın en güzel kıyısında bulunan showroom’umuyla sürdürülebilir bir iş modeli yaratacaklarına hiç şüphemiz yok” dedi. 

Royal Motors’un sahibi  Artuğ Aysal konuyla ilgili olarak “Bu Türkiye’de bulunan Rolls-Royce tutkunları için yeni bir dönemin başlangıcı.  Spirit of Ecstasy’nin ülkemizde parlak bir geleceği olduğuna yürekten inanıyoruz” yorumunu yaptı.

Royal Motors Kasım başında İstanbul’da İngiliz Konsolosluğu’nda gerçekleşecek çok özel bir davet ile Türkiye’ye gelişini kutlayacak. Tarihteki en güçlü Rolls Royce olan en yeni Wraith Grand Tourismo Türkiye’de ilk defa tutkunları ile buluşacak. 

Çalışmaları halen devam eden Rolls-Royce Motor Cars’a ev sahipliği yapacak olan showroom, 2014 yılının başında  resmi olarak açılacak.
  





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder