Haberler

12 Eylül 2013 Perşembe

İtalyan Efsanesi Alfa Romeo 2013 Frankfurt Otomobil Fuarında

Alfa Romeo Giulietta MY, Mito MY ve 4C Modelleri,
Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Otomobilseverlerle Buluştu!

Ülkemizde Tofaş çatısı altında temsil edilen Alfa Romeo’nun, Ekim ayından itibaren dünya pazarına sunulacak Giulietta ve  MiTo modellerinin yeni versiyonları ile Süper Coupe’si 4C, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda boy gösterdi. Sportiflik ve stilin mükemmel yansıması olan Alfa Romeo Giulietta MY 2014, geliştirilen otomatik şanzımanı, yenilenen ön ızgarası ve kabin içi yeniliklerinin yanında çarpıcı gövde renkleriyle de farkını ortaya koyarken, lüks kompakt model MiTo MY 2014, 5 inç dokunmatik ekrana sahip Uconnect sistemi, yeni krom kaplı ızgarası ve daha sofistike bir görünüme bürünen yeni iç kabin tasarımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kasım ayından itibaren Türkiye yollarında boy göstermesi planlanan Alfa Romeo’nun yeni Süper Coupe modeli 4C ise ikonik tasarımıyla Frankfurt’un yıldızları arasındaki yerini aldı.

Ülkemizde Tofaş çatısı altında temsil edilen Alfa Romeo 65. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda göz kamaştırdı. İtalyan efsanesi, yenilenen teknolojileri ile dikkatleri üzerine çekerken, üstün tasarım anlayışı ile de her zamanki gibi farkını ortaya koydu.

65. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda otomobil severlerin karşısına çıkan Giulietta MY, MiTo MY’nin yanında Alfa ruhunu sonuna kadar yansıtan Süper Coupe 4C de Frankfurt’ta ilgi odağı haline geldi.

Sportifliğin ve stilin mükemmel karışımı: Alfa Romeo Giulietta MY 2014

Alfa Romeo’nun en iyi modelleri arasında yer alan ve pazara sunulduğu günden bu yana çok başarılı bir satış grafiğine sahip Giulietta MY 2014, ilk kez 65. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda otomobilseverlerle buluştu. Sportif Giulietta MY, yeni nesil Alfa TCT çift kuru kavramalı otomatik şanzımanı ile daha da artırılan yakıt verimliliği ve sürüş özellikleri ile rakiplerinin arasında sıyrılacağının sinyallerini verdi. Performansının yanında sınıfının en güvenli otomobillerinden biri olan Giulietta MY 2014, tüm versiyonlarında 6 hava yastığı, ESP, çift gergili üç noktalı emniyet kemerleri, omurga incinmesi önleme sistemi ve mükemmel yolcu bölmesi koruması gibi çok sayıda standart donanıma sahip bulunuyor. Giulietta MY14’ün yenilenen ön ızgarası, krom çerçeveli sis lambaları, yeni 16, 17 ve 18 inçlik jantları, çarpıcı yeni gövde renkleri, yenilenen direksiyonu ile cazibesini artırıyor.
Progression, Distinctive ve Quadrifoglio Verde olmak üzere 3 ayrı donanım seviyesine sahip olan Giulietta MY 14, teknolojik özellikleri ile de değişiminin altını çiziyor. Çok sayıda multimedya kaynağının kolay kontrolü için sesli komut özelliğine ve çıkışlara sahip 5 inçlik dokunmatik ekranla birlikte sunulan yenilikçi Uconnect multimedya cihazı, Alfa Romeo’nun üstün mühendislik anlayışının sinyallerini veriyor.

Alfa’nın sportif geleneğin temsilcisi MiTo MY 2014

Alfa Romeo’nun sportif ruhunun yansıması olan lüks kompakt modeli MiTo MY 2014, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıktı. 2014 model MiTo MY’de 85 HP 1.3 JTDM turbo dizel, 135 HP 1.4 MultiAir Turbo ve 170 HP 1.4 MultiAir Turbo benzinli motor seçenekleri bulunuyor. City, Sportivo ve Quadrifoglio Verde olmak üzere üç ayrı donanım seviyesine sahip olan MiTo MY’nin sıra dışı kişiselleştirme özelliği, çarpıcı gövde renkleri ve farklı alaşımlı jant şekli ile bir kez daha ön plana çıkıyor. Alfa Romeo MiTo MY’yi farklılaştıran özellikler arasında ayrıca, tüm multimedya cihazlarına erişim sağlayan, 5 inç dokunmatik ekrana sahip Uconnect sistemi de yer alıyor.

Sportif Zarafet: Alfa Romeo 4C


İtalyan stili sportifliği ile zarafet anlayışını birleştiren ve daha şimdiden Alfa Romeo’nun ikonik modelleri arasında yerini alan yeni Süper Coupe’si 4C de Frankfurt Otomobil Fuarı’ndaki iddiasını ortaya koydu. Alfa Romeo mühendisleri tarafından tasarlanan ve Modena’da üretilen Süper Coupe 4C, alüminyum malzemeden yapılan ortada konumlanmış arkadan itişli 4 silindirli 1750 cc’lik turbo benzinli motoru, çift kavramalı TCT otomatik şanzımanı ve yeni “Race” moduna sahip olan Alfa DNA sürüş modu seçicisiyle tam bir sporcu olduğunu kanıtlıyor. Yaklaşık 4 metre uzunluğa ve 2,4 metrelik aks mesafesine sahip olan Alfa Romeo’nun iki kişilik coupe modeli 4C, karbon ve alüminyum kullanılan gövde ve şasi unsurları sayesinde, 4 kilogram başına 1 HP’den fazla güç üretmesiyle de dikkat çekiyor. 4C maksimum 250 km/s hıza ulaşırken, 0-100 km/s hızlanmasını ise sadece 4.5 saniyede tamamlıyor. Kökleri 1930 ve 1940’lı yıllardaki, güçlü 8 silindir ve yenilikçi 6 silindirli yarış ve binek modelleri olan 8C ve 6C’ye dayanan Alfa Romeo 4C’nin Kasım ayından itibaren Türkiye yollarında boy göstermesi planlanıyor.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder