Haberler

6 Kasım 2013 Çarşamba

100 TL Peşinatlı Toyota Kampanyası Kasımda'da Devam Ediyor

Toyota Finans Sistemi’nin 100 TL peşinat ile ara ödemesiz kampanyası gelen yoğun talep üzerine Kasım ayında da devam edecek. Hayalini kurduğunuz Toyota’ya hemen sahip olup, dilerseniz ödemelerinize 2014 yılının Mayıs ayında başlayabileceksiniz.  Üstelik kasım ayına özel 2.000 TL’ye varan indirimler ile avantajlar büyük fırsata dönüşüyor.

Toyota Finans Sistemi’nin 100 TL peşinat ile Toyota sahibi olmak isteyenlere mükemmel bir fırsat sunduğu kampanyasına gösterilen yoğun ilgi üzerine kampanya kasım ayı süresince devam edecek. Bir ilke imza atarak 100 TL peşinat ve ilk taksidin mayıs ayında ödenmesine olanak sağlayan yeni finansal sistemi hayata geçiren Toyota Finans’ın bu kampanyasına 2-31 Ekim 2013 tarihleri arasında 24 bin 741 rekor başvuru yapıldı. Kişiye özel finansal çözümleriyle bugüne kadar binlerce kişiyi Toyota sahibi yapan Toyota Finans Sistemi’nin 100 TL peşinat kampanyasına gösterilen yoğun ilgi artarak sürüyor.
Kasım ayına özel indirimler ile Toyota ayrıcalığını yaşayanlar arasına hemen katılabilirsiniz. Yeni Corolla modeli 2 bin TL’ye, Yaris 1.750 TL’ye, Hilux 1.600 TL’ye ve Auris ise 1.500 TL’ye varan indirimler ile Toyota’nın kasım ayı kampanyasına dahil olurken, Yaris Hybrid modelinde 20 bin TL için 20 ay sıfır faiz kampanyası da kasım ayında sürüyor. Toyota Finans Sistemi ile 0,92den başlayan aylık faiz oranları ve 60 aya kadar uzanan vadeler ile Toyota sahibi olmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey Toyota Plazalara uğramak olacak.

100 TL Peşinat ile Toyota
Üstün teknoloji ürünü Toyota’lara sahip olmak isteyenler Toyota Finans Sistemi ile sadece 100 TL peşinat ödeyecek ve dilerlerse kalan ödemelerini Mayıs ayından itibaren eşit taksitlerle yapabilecekler ve hiçbir ara ödeme veya balon ödemede de bulunmayacaklar. Toyota Finans sisteminin anlaşmalı olduğu finans kuruluşlarından kullanılabilecek kredi ile üstün teknolojilere sahip herhangi bir Toyota modeline sahip olmak artık çok kolaylaşacak.


Toyota Finans Sistemi’nin “100 TL Peşin, Toyota Sizin” kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler, Türkiye’nin 58 noktasında hizmet veren Toyota Plazalara uğrayarak gerekli bilgileri alabilirler.

Toyota Finans’ta işlemler tek noktadan hızla tamamlanıyor ve Toyota sahibi olma hayalleri gerçeğe dönüşüyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder