Haberler

11 Eylül 2013 Çarşamba

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Konsepti, Frankfurt’ta Boy Gösterdi!

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition, 65. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Göz Kamaştırdı!

Dünyada spor otomobil kavramını lüks ve prestijle birleştiren ve ülkemizde Tofaş çatısı altındaki Fer Mas tarafından temsil edilen Maserati’nin, ünlü İtalyan moda tasarımcısı Ermenegildo Zegna imzasıyla tasarlanan 4 kapılı lüks sedanı Quattroporte Ermenegildo Limited Editon konsept modeli, 65. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıktı. Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition konseptinin, 2014 yılında sınırlı sayıda üretim versiyonunun geliştirilmesi planlanıyor.

65. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nın en dikkat çekici konsept modellerinden biri olan ve mevcut Maserati Quattroporte modelinin karakterini devam ettiren Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition, renk tercihleri, özel boyası ve kabinde kullanılan malzemeleriyle göz kamaştırdı. İki ünlü İtalyan devinin tarihi, gelenekleri ve yakın işbirliğinin sonucunu ifade eden Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition konsept modeli, Maserati imzalı üstün teknolojili motorları ve tasarım özellikleri ile Maserati tutkunlarının gözdesi olacak.


2014 yılında sınırlı sayıda üretim versiyonunun geliştirilmesi planlanan Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition konsepti, markanın lüks ve sportif  DNA’sına uygun özelliklerinin yanında tasarım detayları ile de bir adım öne çıkacağının sinyallerini veriyor. İlk kez yollara çıktığı 1963 yılında beri lüks sportif sedan segmentinin öncüsü olarak tarihe geçen Quattroporte’nin üstün yol tutuş özellikleri ile birlikte tasarım unsurlarını da bünyesinde barındıran Maserati Quattroporte Zegna Limited Edition konsept modelinin gövdesi, ultra ince alüminyum pigmentlerin kullanılmasıyla, metalin esnekliği ve saflığı hissini harekete geçiren özel bir efekt boyaya sahip bulunuyor. Parlak bir siyah boya astarı alüminyum pigmentlerin görkemini artırırken özel bir derinlik hissi de yaratıyor. Platin metal rengi efektindeki boya, aracın gelişmiş teknik özellikleriyle klasik ve sofistike karakteri arasındaki ilişkiye de sıcak bir vurgu yapıyor. Maserati Quattroporte Zegna Limited Edition çarpıcı iç kabini ile de göz dolduruyor. Moka gibi klasik sıcak renkler ve boyanmamış öğeler, Zegna’nın en son moda erkek koleksiyonlarına benzer ciddi ve sofistike bir karakteri yansıtmak amacıyla yeniden yorumlanıyor. Koltuklar, kapı panelleri ve tavan astarı gibi kabin bileşenleri, Ermenegildo Zegna’nın engin deneyimi ve bilgi birikimi sayesinde otomotiv uygulamalarında ihtiyaç duyulan beklentileri karşılayan, kadife yumuşaklığında parlak bir kumaşa ek olarak orijinal yumuşak deri ile kaplanıyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder